Porckorong torna- Life BALANCE - a Köhler-módszer

Life BALANCE torna: A porkorong tornája!

Porckorong torna- Life BALANCE - a Köhler-módszer

A Life BALANCE módszer a gerincproblémák speciális, megelőző, kiegészítő porckorong tornája. A több éves tapasztalattal kidolgozott Köhler-féle GERINCKORREKCIÓS kezelés, (gyógytornára épülő-) kiegészítő terápiája, mely hangsúlyozza a páciens által önállóan kivitelezhető otthoni gyakorlatokat. Ezen gyakorlatokkal a beteg saját maga képes befolyásolni a problémája kimenetelét.

Itt, a kezeléseknél a beteg nem passzív alany, hanem aktív résztvevő. Tehát a speciális Life BALANCE porckorong torna, a járó betegek konzervatív kezelésének (elsősorban a gerincproblémákra szakosodott, Köhler-féle, GERINCKORREKCIÓS terápia) része, de egyben bárki számára akár, egy örök érvényű, naponta alkalmazható, megelőző gerincregeneráló gyógytorna is lehet.

Az ajánlott Life BALANCE-, Köhler módszer segítséget nyújt mind a megelőzésben, mind a gerincet érintő betegségek kezelésében. Különösebb segédeszköz nélkül, otthon is napi rendszerességgel végezhető! E módszer szakszerű, pontos alkalmazásával gyakran a műtéti beavatkozás is elkerülhető. A Life BALANCE porckorong torna speciális gyakorlatsorokból van összeállítva. A különlegesen kidolgozott mélyizom lazító mozgások kivitelezése során gyógyulásnak indulnak az akut, és krónikus gerincproblémák. Alapja a gerincre irányított, adagolt terhelés és annak megszüntetése, rendkívül speciális gyakorlatok végzésével. A tornája úgy került kialakításra, hogy bármely lakásban rövid időintervallum alatt elvégezhető legyen.

Porckorong torna- Life BALANCE - a Köhler-módszer

A Life BALANCE-, Köhler módszer titka abban rejlik, hogy a gerincoszlopot tehermentesíti, a hát mély-rövid izmait edzi, ezáltal a gerinc összes strukturális funkciója javul. Eredményeképpen megszűnik a betegség oka, vagyis a gerinc instabilitását létrehozó tényezők.

A porckorong tornán olyan lazító gyakorlatokat végzünk, melyekkel a gerinc mélyizomzatát, és ezzel egyidejűleg a hasat, hátat, vállat és a nyakat is lazítjuk.

A gerinc egészsége, mozgékonysága és terhelhetősége elsősorban a csigolyaközti porckorongok állapotától függ. A teljesen új szemléletű Life BALANCE-, Köhler módszer lényege, hogy, tehermentesíti a gerincet, fokozatosan adagolt súlypont áthelyezéses, aktív nyújtások által. A gerinc tehermentesítése saját testsúly terhelésének hatására történik, a törzs izmainak ellazulása, nyújtása, a csigolyaközti rések megnövekedése kíséretében. A célirányos, és rendkívül határozott gerincnyújtás csökkenti a porckorongon belüli nyomást, így teljes mértékben megszünteti a korábban kialakult nyak-, hát-, és derékfájdalmakat. A Life BALANCE-, Köhler módszer egyedülálló módon megteremti a porckorong regenerálódáshoz szükséges feltételeket. Ilyenkor ugyanis felváltva csökken és nő a porckorongok belső nyomása, ezáltal javul sejtjeinek táplálása. Így a rendszeres torna az anyagcsere folyamatok aktivizálásához, a gerinc, ill. porckorong regenerációjához, és az ízületek mozgástartományának növekedéséhez vezet.

A Life BALANCE porckorong torna többfajta betegségben kiváló gyógymód:

- porckorong ellapulása -discopathia
- porckorong- kitüremkedés -protrusio
- porckorongsérv - discus hernia
- csigolya elcsúszása-(spondylolisthesis)
- ideggyök gyulladás -radiculitis
- hibás testtartás, gerincferdülés -scoliosis
- gerinc nyaki részének betegségei -epycondylitis, radiculitis

A Life BALANCE-, Köhler módszer előnyei:

- gazdaságos és biztos módszer a gerincbetegségek kezelésére önállóan, otthoni körülmények között.
- csökken a krónikus nyak fájdalom, hátfájás, derékfájás
- élénkíti a vérkeringést, javul a szervek oxigénellátottsága, ezáltal csökken a fáradtságérzet
- fokozódik a teherbírás
- oldja a stresszt
- elősegíti a gerincoszlop épségének fenntartását
- nyújtja a megrövidült, görcsös izmokat
- a mindennapi mozgás könnyebbé, fájdalom mentesebbé válik.

Napi néhány perces speciális Life BALANCE porckorong torna a fájdalommentes gerincoszlopért!

Porckorong torna- Life BALANCE - a Köhler-módszer

Az általam megtanított speciális Life BALANCE tréning rendszeres gyakorlásával a páciensek olyan életminőségbeli javulást érhetnek el, amely hosszútávon újra képessé teszi őket a napi tevékenységek, munka, sport, szabadidő tünetmentes elvégzésére.A gerinckorrekciós kezelés, a csontkovácsoláson túl mutatva, a leghatékonyabban segíthet mindenkinek, a nyak, váll, hát- és derékfájás, gerincsérv, porckorongsérv, idegbecsípődés tünetei és ízületi fájdalmak esetén.


Ezekben a témákban keresnek meg minket:

Csontkovács, Csontkovácsolás, Fejfájás, Migrén, Szédülés, Fülzúgás, Csontkovács Budapesten, Gerinckorrekció, Gerincferdülés, Porckorongsérv, Gerincsérv, Lumbágó, Hátfájdalom, Derékfájás, Isiász, Idegbecsípődés, Vállfájdalom, Karzsibbadás, Kézzsibbadás, Lábzsibbadás, HátfájásFŐOLDAL | CSONTKOVÁCSOLÁS | CSONTKOVÁCS TANFOLYAM | ATLAS KORREKCIÓ | FEJFÁJÁS, MIGRÉN | GERINCFERDÜLÉS | GERINCSÉRV | PORCKORONGSÉRV | NYAK, VÁLL, HÁT, DERÉKFÁJÁS | KÉZ, UJJ, LÁBZSIBBADÁS | LUMBÁGÓ, IDEGBECSÍPŐDÉS | PORCKORONG TORNA | INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS | TÜNETTÁR | JÓ TUDNI! | SZÉDÜLÉS, FÜLZÚGÁS | ELÉRHETŐSÉG, ÁRAK | WEB

2002-2015 © Minden jog fenntartva!

Az oldalt készítette:Weboldal készítés,Keresőoptimalizálás