Csontkovács, Csontkovácsolás, Fejfájás, Migrén, Szédülés, Fülzúgás, Csontkovács Budapesten, Gerinckorrekciós masszázsterápia

Manuálterápia – Csontkovácsolás - Csontrakás - Kiropraktika:

Csontkovács, Csontkovácsolás, Fejfájás, Migrén, Szédülés, Fülzúgás, Csontkovács Budapesten, Gerinckorrekciós masszázsterápia

A kiropraktika, vagy oszteopátia nem más, mint régi a népies nevén emlegetett "csontkovácsolás" modern, tanult formája. A csontkovács szó valójában azt jelenti: kézzel helyre igazító ember!
A csontkovács kezelés az ízületműködés helyreállításával foglalkozó, különleges, de szakszerű jól begyakorolt mozdulatsorok alkalmazása a paciens állapotának függvényében.

Ezeknek a speciális fogásoknak mechanikai hatására rendeződnek csontjaink, ízületeink a helyes pozícióba kerülnek, ami kihat az egész szervezetünkre. Sokaknak sejtelmük sincs arról, hogy panaszaikat esetleg egy elmozdult csigolya okozza. Mivel a gerinc ideghálózata nemcsak a végtagokkal, hanem a belső szervekkel is összeköttetésben van, egy leterhelt idegpálya akár szív- vagy tüdőproblémákat is kiválthat.

Mit csinál a csontkovács?

A csontkovácsolás, hasonló mint az oszteopátia, vagy kiropraktika. Itt is fő cél, a test szimmetriájának a helyreállítása, de a hagyományos csontkovács a csontokra és ízületekre történő közvetlen behatás nélkül, finoman végzett, masszázsterápiás nyujtásokkak eléri el, hogy egy-egy ízület a helyes pozícióba kerüljön.

A csontkovácsolás mindig egész testet kezel!

A csigolyák közül számos idegnyaláb indul ki, s mindegyik egy bizonyos bőrfelület izom vagy belső szerv beidegzéséért felelős. Ha ezek az idegpályák "a csigolyák elmozdulása miatt" nyomás alá kerülnek, különféle működési zavarokat hozhatnak létre, melyek számos betegséghez vezethetnek. Például a nyaki 7-es csigolya elmozdulása pajzsmirigy problémákat okozhat, míg a háti 2-es és 3-as csigolya idegpályájának kompressziója légzési és asztmatikus panaszokat, az ágyéki 4-eshez tartozó ideg nyomása lumbágót, isiászt, nehéz vizelést, prosztata problémát eredményezhet. Ha az idegpálya nyomását "mint okot" megszüntetik, az esetek többségében az okozat, azaz a betegség is elmúlik.

A csontkovácsolás sohasem okozhat fájdalmat!

A megfelelően képzett csontkovács szakember pontosan tudja hol, mekkora erőt kell kifejteni, így a páciens tökéletes biztonságban van. A vizsgálat mindig kórfelvétellel kezdődik. Ekkor mérik fel a tüneteket és a panaszokat, ezek sok mindent elárulnak! Megnézik a testtartást, a fej tartását, a gerincet, a csípőmagasságot és a lábak hosszát, a testrészek mozgás korlátozottságának mértékét.

Főbb sajátosság a gerinc tapintásos vizsgálata, amelynek során feltérképezik a helyükről elmozdult csigolyákat.
Ezek visszaigazítása során lehet időnként hallani kis kattanó, roppanó hangot.

Ezt természetesen nem a csontok ropogása okozza!

A csontkovácsolás során nem kell nagy erőt kifejteni, sokkal több múlik a megfelelő technikán. A páciensek általában nem észlelnek fájdalmat, kivéve, ha egyébként is érzékeny az adott terület, mert esetlegesen rejtett gyulladásban van.<


Milyen a csontkovács kezelés?

- Első lépés egy teljes állapotfelmérés a manuál terápiás, csontkovács kezeléshez.
- Második lépés egy masszázs és energetikai kezelés keretében, mely a diagnózis pontosítására, megerősítésére, egyben az izmok kilazítására szolgál, elő - és felkészíti a testet a csontkovács kezelésre. - Harmadik lépés . Az oldó pontok kezelése történik ezt egy jól eső fájdalom kísérheti, mert érzi, hogy valami régi feszültség kioldódik, ami után megkönnyebbül az ember. Ezekkel a nyújtásokkal és lazításokkal kombinált csontkovács kezelés hatására az elmozdult csontok (sokszor maguktól, hanghatás kíséretével vagy anélkül) helyükre kerülnek.

Hány csontkovács kezelés javasolt?

Heti 1 alkalommal végzik a kezeléseket, Általában 3-6 csontkovács kezelés javasolt egy időszakban. Van amikor 3 kezelés is elegendő, de néha, sajnos, még 6 sem.


A Köhler gerinckorrekciós masszázsterápia, a csontkovácsoláson, és a hagyományos masszázsterápiákon túl mutatva, a leghatékonyabban segít mindenkinek, a nyak, váll, hát- és derékfájás, gerincsérv, porckorongsérv, idegbecsípődés tünetei és ízületi fájdalmak esetén.

Hívjon most! Bejelentkezés: 06-20-974-50-40 Köhler István


Ezekben a témákban keresnek meg minket:

Csontkovács, Csontkovácsolás, Fejfájás, Migrén, Szédülés, Fülzúgás, Csontkovács Budapesten, Gerinckorrekció, Gerincferdülés, Porckorongsérv, Gerincsérv, Lumbágó, Hátfájdalom, Derékfájás, Isiász, Idegbecsípődés, Vállfájdalom, Karzsibbadás, Kézzsibbadás, Lábzsibbadás, Hátfájás.FŐOLDAL | CSONTKOVÁCSOLÁS | MASSZÁZS | PORCKORONGSÉRV | ATLAS KORREKCIÓ | FEJFÁJÁS, MIGRÉN | SZÉDÜLÉS, FÜLZÚGÁS | GERINCFERDÜLÉS | GERINCSÉRV | NYAK, VÁLL, HÁT, DERÉKFÁJÁS | KÉZ, UJJ, LÁBZSIBBADÁS | LUMBÁGÓ, IDEGBECSÍPŐDÉS | INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS | TÜNETEK | JÓ TUDNI! | ELÉRHETŐSÉG, ÁRAK | WEB

2002-2016 © Minden jog fenntartva!

Az oldalt készítette:Weboldal készítés,Keresőoptimalizálás